Find en god kontorstol med 20% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi sælger kun de bedste og fuldt ud gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos Dansk Kontorstole Forsyning har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side finder du ergonomiske kontorstol i mange varianter. Har du specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du kigge i menuen i toppen af siden. Bemærk, at samtlige stole er kvalitetstestet inden afsendelse, og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabrikgaranti på dem.

Kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. I vores sortiment kan du finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter og XXL-kontorstole. Alle har et ergonomisk, elegant og moderne design. Du kan altid indstille højde, vippe- og gyngefunktion for maksimal komfort.

Mange af vores stole giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer ad gangen. Så hvis du sidder meget ned i løbet af en dag, kan du med fordel finde din næste kontorstol her.

Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder. Derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup. Her får du gratis support, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage fra modtagelsesdagen (leveres med Post Nord og GLS).

Har du spørgsmål, eller har du brug for eksperthjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05