• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode

Alle kontorstole 

Sidder du meget bag skrivebordet i løbet af en arbejdsdag eller i hjemmet? Så er det en rigtig god ide at investere i en god og ergonomisk kontorstol, der giver optimal støtte, og som er behagelig at sidde i. Alle anviste kontorstole på denne side er ISO godkendte og dermed 100% ergonomisk korrekte for maksimal support og siddekomfort - Se dem alle her

Du finder kun gode kontorstole hos Dankontorstole.dk

Dankontorstole.dk lagerfører og sælger de bedste og gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos Dansk Kontorstole Forsyning har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort, funktionalitet og ikke mindst design. På denne side, finder du guiden A-Z om kontorstolens start og desuden finder du hele vores store sortiment af kontormøbler, men har du nogle specifikke krav, fx at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du med fordel bruge menuen i toppen for en hurtigere navigation. Bemærk at samtlige møbler er kavlitetstestede inden afsendelse og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabriksgaranti på dem.

Læs mere om de bedste ergonomiske kontorstol her

Kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav ift. design, komfort og funktionalitet, så blandt vores sortiment vil du både kunne finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter, XXL kontorstole, der er ergonomisk korrekte, har et elegant og moderne design, og som giver brugeren mulighed for at indstille funktioner som fx højde, vippe- og gyngefunktion efter behov. Derudover er mange af vores kontorstole fremstillet således, at de giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer af gangen. 

Se et udvalg af vores ergonomiske designer chefstole her

Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder, og derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af, herunder mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup, gratis support, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage, fra du modtager kontorstolen foran din dør (leveres med Post Nord)

Læs mere om vores 10 års garanti her

Har du spørgsmål, eller har du brug for vores eksperters hjælp til at finde den helt rigtige kontorstol, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 50 05

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.