Du finder kun gode kontorstole hos Dankontorstole
Dankontorstole lagerfører og sælger alle de bedste og gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos Dansk Kontorstole Forsyning har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet. På denne side, finder du guiden A-Z om kontorstolens start og desuden finder du hele vores store sortiment. Har du nogle specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du med fordel bruge menuen i toppen for en hurtigere navigation. Bemærk at samtlige møbler er kavlitetstestede inden afsendelse og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabriksgaranti på dem.

Læs mere om de bedste ergonomiske kontorstol her
Alle kontorstole er af høj kvalitet til billige priser
Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav ift. design, komfort og funktionalitet. Blandt vores sortiment, vil du kunne finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter, XXL kontorstole. Alle er ergonomisk, har et elegant og moderne design. Disse giver brugeren mulighed for at indstille funktioner som fx højde, vippe- og gyngefunktion efter behov. Derudover er mange af vores kontorstole fremstillet således, at de giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer af gangen.
Se et udvalg af vores ergonomiske designer chefstole her
Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning
Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder, og derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af. Fu har f.ek.s mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup, gratis support, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage, fra du modtager kontorstolen foran din dør (leveres med Post Nord)
Læs mere om vores 10 års garanti her
Har du spørgsmål, eller har du brug for vores eksperters hjælp til at finde den helt rigtige kontorstol, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 50 05