En kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning er i en eklsklusiv design, siddekomfort og kvalitet. Vi har ambitioner om at en kontorstol fra os, skal holde i minimum 10 år. Derfor tilbyder vi 10 års garanti på alle sliddele som hjul, gaslift of fodkryds (gældende fra september 2018). Alle vores dele er i bedste kvalitet og ekstrem slidstærke og kan som minimun klare en vægt på 120 kg.

En kontorstol slides meget og derfor går de billige stole tit og ofte i stykker indenfor 1 år men med en stol fra os, er du garanteret at have glæde af din stol de næste mange år. Vi har altid alle nødvendige reservedele på lager og kan lynhurtigt sende dig lige den del du mangler om mange år. 

Frit valg af hjul og gaslift 

Dansk Kontorstole Forsyning er specialister i kontorstole og fordelen ved at handle hos en specialist er mange. Bl.a. kan vi tilpasse din kontorstol, så den passer dig 100% i højden, og tilvalg af hjul. Har du din kontorstol stående på trægulv eller f.eks. fliser eller klinker, skal du have gummihjul for at undgå at din nye kontorstol laver ridserpå dit gulv.

Har du tæpper hjemme eller på kontoret, behøver du ikke at bløde hju, da alle kontorstole som standard er udstyret med hjul beregnet til tæpper. 

Er du 185 cm. høj eller vejer mere end 120 kg. vil vi anbefale en “ekstra høj/stærk gaslift”. Sådan en gaslift gør, at din kontorstole lige kommer en 6-7 cm. højere op og dermed sikrer dig en markant bedre siddekomfort. Denne gaslift er ligeledes stærkere og kan klare op til 150 kg. 

Du tilpasser din nye kontorstol på siden med detaljer omkring modeller.