Find en god kontorstol med 20% rabat

Find en god kontorstol på tilbud. Vi lagerfører og sælger alle de bedste og gennemtestede ergonomiske kontorstole. Hos Dansk Kontorstole Forsyning har vi et stort udvalg af arbejdsstole, der dækker ethvert behov for komfort og funktionalitet.

På denne side, finder du en god kontorstol i mange varianter. Har du nogle specifikke krav, f.eks. at stolen skal være med høj eller lav ryg, kan du med fordel bruge menuen i toppen for en hurtigere navigation. Bemærk at samtlige stole er kavlitetstestet inden afsendelse og der ydes ligeledes 2 års (24 måneder) fuld fabrikgaranti på dem.

Kontorstole af høj kvalitet til billige priser

Vi forhandler udelukkende kontorstole i bedste kvalitet, der lever op til vores høje krav i forhold til design, komfort og funktionalitet. Blandt vores sortiment, vil du kunne finde kontorstole, arbejdsstole, taburetter, XXL kontorstole. Alle er ergonomisk, har et elegant og moderne design. Disse giver brugeren mulighed for at indstille funktioner som fx højde, vippe- og gyngefunktion efter behov.

Derudover er mange af vores stole fremstillet således, at de giver optimal støtte og komfort i helt op til 12-15 timer af gangen. Du kan dermed med fordel finde din næste kontorstol her.

Fordelen ved at handle hos Dansk Kontorstole Forsyning

Vælger du at købe din kontorstol hos os, får du ikke bare en stol i luksusklassen. Vi ønsker nemlig at yde den bedste service til vores kunder, og derfor tilbyder vi en række services, du med fordel kan benytte dig af.

Du har f.eks. mulighed for at se og afprøve vores kontormøbler i vores showroom i Glostrup, gratis support, hurtig og gratis levering samt tilfredshedsgaranti med fuld returret i 14 dage, fra du modtager kontorstolen foran din dør (leveres med Post Nord og GLS)

Har du spørgsmål, eller har du brug for ekspert hjælp? Kontakt os på tlf. 70 60 50 05