• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode
Nedsat pris! Philip Kontorstol Forstør


Højde101 – 119 cm
Bredde70 cm
Kan klare op til150 kg.
Sæde bredde og dybde47 – 55 cm (Justerbar)
Fungerer stolen uden armlæn?Ja

Philip Kontorstol

Ergo-Philip 

Flere detaljer

2 876,00 DKK

-20%

3 595,00 DKK

På lager

Philip-modellen

Ønsker du en kontorstol, som har et klassisk design, fantastiske funktioner, god siddekomfort samt høj justerbarhed, vil kontorstolen Philip uden tvivl opfylde dine krav og ønsker. Denne kontorstol er nemlig noget for sig, og den er ideel til mange timers kontorarbejde grundet den gode siddeegenskab. Faktisk er den anbefalede maksimale siddetid på denne stol helt op til 12 timer. Philip-kontorstolen har en 3-punktssynkronmekanik med indstillede betjeningselementer, og dette gør, at det er muligt at indstille ryglænets hældningsvinkel i tre trin. Derudover er højden på ryglænet ligeledes justerbart, og her kan den låses i hele seks trin. Dette gør, at kontorstolen Philip har den bedst mulige komfort og støtte for ryggen.

Det er ikke blot ryglænet, der er udstyret med gode funktioner. Kontorstolens armlæn kan ligeledes justeres i syv højdeniveauer, hvor hvert niveau er en centimeter. Armlænene kan også tages af kontorstolen, hvis dette er ønsket. Dette giver en unik mulighed for at få kontorstolen til at blive tilpasset til den enkelte person, hvilket uden tvivl vil øge komforten. Personens kropsvægt vil ligeledes blive tilpasset stolen, da der er en mekanik, der er indstillelig til personens kropsvægt. Den maksimale lastkapacitet rækker helt til 120 kg, og derfor er kontorstolen egnet til langt de fleste mennesker. Sædedybden kan selvfølgelig også indstilles, og her er 4 niveauer tilgængelige. Alt i alt er det en superkomfortabel kontorstol, som vil gavne ens arbejdsstilling, da den netop kan justeres, således den passer den enkelte person.

Selvom Philip-kontorstolen er udstyret med alle disse fantastiske funktioner, betyder det ikke, at der er blevet gået på kompromis med udseendet. Kontorstolen har et klassisk design, som vil passe ind i enhver arbejdsplads. Kontaktfladerne på ryglænet og sædet er dækket af stof, hvor sædet og ryggen er blot. Ryglænet, armlænet samt basen er i sort, hvor denne base er af hård plast. Af denne grund er basen meget robust, hvilket gør det til en yderst holdbar kontorstol. Slutteligt er kontorstolen ergonomisk formet, og dette er for at øge siddekomforten. Stolen måler 95-106 cm i højden, 70 cm i bredden og har en sædedybde på 46 cm. Sædebredden er 48 cm og sædehøjden er 42-53 cm. Armlænshøjden er 28-36 cm, ryglænet er 43 x 50 cm, og ryglængden er 67-71 cm.

Ønsker du at købe en fornuftig kontorstol, som både er flot i designet og k100% ergonomisk, vil du ikke blive skuffet over denne kontorstol. Philip er nemlig en særdeles fantastisk og brugbar kontorstol, om både vil se sig flot ud på kontoret samt gøre arbejdsstillingen optimal og god.

1) Kontorstolen Philips fordele:
2) Klassisk design
3) Ergonomisk formet til øgning af siddekomfort
4) Robust base
5) Fremstillet af gode materialer
6) Armlænet er justerbart med 7 niveauer
7) Armlænet kan tages af
8) Et ryglæn med 3 justerbare hældningsvinkler
9) Et ryglæn med 6 højdejusterbare trin
10) Fire niveauer til at justere sædedybden
11) Anbefalet mak. siddetid på 12 timer
12) TÜV-Rheinland LGA type testet gaslift
13) Indeholder installationsanvisninger og materiale
14) Holdbar konstruktion
15) Blåt sæde og ryg samt sort ryglæn, armlæn og base
16) Stof med høj 100.000 gnider (minimum anbefaling til kommercielt brug er 40.000)

Ergo-Philip 


TILFREDSHEDSGARANTI

Vi giver 14 dages fuld returret, selvom stolen er afprøvet og udpakket.Læs mere om tilfredshedsgaranti her

Fuld tilfredshedsgaranti i hele 14 dage

GRATIS LEVERING

Fri og lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage.Læs mere om fri fragt her

Gratis og hurtig levering med Post Nord på 1-3 dage

GRATIS SUPPORT

Ønsker du rådgivning? Ring eller skriv

tlf. 70 60 50 05

Kontakt os her

10 ÅRS GARANTI

Vi giver 10 års garanti på alle vores stole. Læs mere om 10 års garanti her

Vi yder 10 års garanti på denne kontorstol, se mere her

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.