• Levering til Danmark, Norge og Sverige
  • Februar 2019 udsalget er tilgængelig og du kan i en begrænset periode spare 10% på din næste kontorstol

Kontorstole Høj Ryg 

Kontorstole med høj ryg er et ideelt valg for dig, der er på udkig efter en kontorstol, der giver støtte til både lænd, nakke og skulder.

Derfor bør du vælge en kontorstol med høj ryg 

En kontorstol med høj ryg er tilegnet personer, som ikke kan få opfyldt sine behov ved at bruge en kontorstol med standardmål. I disse tilfælde findes der heldigvis kontorstole med specialmål, som appellerer til den kræsne bruger. Efterspørgslen på denne type arbejdsstole er markant stigende på det danske marked, og det er der flere gode grunde til. I vores sortiment har du rig mulighed for at finde en billig kontorstol, hvor der samtidig er fokus på høj kvalitet og kompromisløs komfort.

Takket være mange års erfaring i branchen ved vi, hvordan man definerer den perfekte kontorstol. Vi har hjulpet rigtigt mange kunder med at finde den rette skrivebordsstol, og vi vil naturligvis også gerne hjælpe dig. Hos Dankontorstole.dk er vi eksperter i kontorstole, og det lader vi dig komme til fordel. 

Hvorfor er højden vigtig på en kontorstol?

En kontorstol med høj ryg er henvendt til dig, som bruger mange timer på et kontor hver dag. Sidder du ned i mange timer i forbindelse med dit arbejde, vil en god arbejdsstol være alfa og omega. Der findes rigtigt mange forskellige skrivebordsstole, som indfrier forskellige behov og ønsker. Man kan diskutere, hvorvidt det er sundt at sidde ned i mange timer i træk, men ikke desto mindre er det svært at undgå i nogle jobstillinger. Når man skal tilbringe så mange timer siddende i en stol, vil man ikke kunne undvære en god arbejdsstol. 

Du skal vælge en kontorstol med høj ryg, hvis du sætter pris på god støtte til skuldre, lænd og nakke. Dermed har du mulighed for at minimere belastningen af din krops muskler og led. Du kan spare dig selv for mange gener, og du kan glæde dig over et godt velvære.

Se også denne guide: XXXL Kontorstole op til 180 kg. og/eller ekstra høje kontorstole

 Hvis du skal sidde så godt og behageligt som muligt, kan du med fordel justere på forskellige indstillinger. Det er bl.a. muligt at justere på sæde og ryg, hvilket bør justeres efter individuelle behov. 

Hvilken siddehøjde der er den bedste vil langt hen af vejen være en smagssag. Nogen foretrækker at sidde højt, mens andre foretrækker at sidde lavt. Udfordringen for dig handler om at finde den siddehøjde, som passer bedst til dig. Finder du den rette siddehøjde, kan du være sikker på, at dine ben og ryg får den nødvendige støtte. Når armene hviler på arbejdsbordet, skal vinklen være på 90 grader. Ydermere vil det være mest hensigtsmæssigt, hvis dine fødder er plantet fladt på gulvet. Dermed vil dine knæ bliver bøjet i en 90 graders vinkel. 

Når du sidder i din arbejdsstol, skal din ryg være rank, hvor dit ryglæn skal indstilles herefter.

Anbefaling: 

  •          Armene i en vinkel på 90 grader på arbejdsbordet
  •          Benene plantet på gulvet i en 90 graders bøjning af knæene 

Øvrige gode grunde til at vælge kontorstole med høj ryg: 

  1.       Du kan forebygge rygskader – Der gives optimal støtte alle de rigtige steder, hvilket er med til at minimere smerter i ryggen og forebygger rygskader. 
  1.       Du er sikret den bedste komfort – Skal man arbejde i mange timer, vil den rette komfort være altafgørende. Netop god komfort får du med en kontorstol med høj ryg. Når du sidder behageligt i din arbejdsstol, vil det smitte af på din produktivitet og arbejdsglæde. 

Dankontorstole.dk - Garant for en god høj kontorstol! 

Det er helt i orden at være kræsen, når det gælder valg af kontorstole. Den rette kontorstol kan nemlig have stor indflydelse på dit arbejdsliv og velvære, som du naturligvis bør prioritere højt. Arbejder du i mange timer i en dårlig kontorstol, vil det kunne få konsekvenser for din krop – på både kort og lang sigt. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvalitet eller komfort, når du skal købe en ny skrivebordsstol til dit kontor via Dansk Kontorstole Forsyning. Vælger du en kontorstol med høj ryg, vil du sjældent blive skuffet. 

Hos Dankontorstole.dk finder du altid et stort udvalg af kontorstole med høj ryg, som du kan købe til fordelagtige priser. Har du nogen spørgsmål, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. 

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.