Derfor skal du have en ekstra høj kontorstol

En kontorstol med høj ryg er dedikeret til folk, der ikke kan opfylde din behov ved at bruge en kontorstol i standard-højde. I sådan en tilfælde er der heldigvis kontorstole med særlige mål, der appellerer til den kræsne og høje bruger. Efterspørgslen efter denne type arbejdsstol vokser markant på det danske marked, og der er flere gode grunde til dette. I vores sortiment har du rig mulighed for at finde en billig kontorstol, samtidig med at du fokuserer på høj kvalitet og kompromisløs komfort.

Takket være mange års erfaring i branchen ved vi, hvordan vi definerer den perfekte kontorstol. Vi har hjulpet mange kunder med at finde den rigtige skrivebordsstol, og selvfølgelig vil vi også hjælpe dig.  På Dankontorstole.dk er vi eksperter på kontorstole, og vi giver dig adskillelige gode fordele.

Hvorfor er den rigtige højde vigtigt?

En kontorstol med høj ryg er rettet mod dig, der bruger mange timer på et kontoret hver dag. Hvis du sidder i mange timer i forbindelse med dit arbejde, vil en god arbejdsstol være alfa og omega. Der er mange forskellige skrivebordsstole, der opfylder forskellige behov og ønsker. Man kan diskutere, om det er sundt at sidde ned i mange sammenhængende timer, men det er dog vanskeligt at undgå i nogle stillinger.

Hvis du skal sidde så godt og komfortabelt som muligt, kan du med fordel tilpasse til forskellige indstillinger. Det er f.eks. muligt at justere sæde og ryg i alle anviste kontorstole.

Det er vigtigt at du justerer din kontorstol til den rette højde for dig. Nogen foretrækker at sidde højt, mens andre foretrækker at sidde lavt. Udfordringen for dig er at finde den sædehøjde der bedst passer dig. Hvis du finder den rigtige sædehøjde, kan du være sikker på, at dine ben og ryg vil få den nødvendige støtte. Når armene hviler på arbejdsbordet, skal vinklen være 90 grader. Desuden vil det være bedst, hvis dine fødder plantes fladt på gulvet. Således, så dine knæ bøjer i en perfekt 90 graders vinkel.

Du skal huske at sidde med rank ryg, som er absolut vigtigst.

Vi anbefaler følgende: 

  •          Dine arme skal placeres 90 grader på border eller armlæn.
  •          Fødderne plantet solidt, lodret læg og knæ bøjet 90 grader.

Gode grunde til at vælge en kontorstol med høj ryg. 

  1.       Bedre støtte og du undgår rygskader – Optimal support til lænd, skuler og nakke.
  1.       Du er garanteret bedre komfort, da din krop vil være mere hvilende

Dankontorstole.dk – Din garanti for en god kontorstol læder kontorstol med høj ryg.

Det er okay at være kræsen, når det gælder valg af kontorstole. Den rigtige kontorstol kan have stor indflydelse på dit arbejdsliv og trivsel, som du selvfølgelig bør prioritere højt. Hvis du arbejder i mange timer i en dårlig kontorstol, vil det få konsekvenser for din krop – både på kort og lang sigt. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med kvalitet eller komfort, når du skal købe en ny stol til dit kontor. Hvis du vælger en kontorstol med høj ryg, vil du sjældent blive skuffet.

På Dankontorstole.dk finder du altid et stort udvalg af kontorstole med høj ryg, som du kan købe til billige priser. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.