• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode

Chefstole 

Chefstole i luksusklassen

En krævende chef skal selvfølgelig have sin helt egen chefstol. Hos Dansk Kontorstole Forsyning finder du et stort udvalg af chefstole, der passer til ethvert kontor. Vores chefkontorstole er de ypperste inden for kontorstole og er fremstillet af materialer af den bedste kvalitet samtidig med, at designet passer til en ægte og krævende chef.

Vælger du at købe en af vores ergonomiske chefstole, så kan du være helt sikker på tre ting: Kvalitet, siddekomfort og design med utallige justeringsmuligheder og er i topkvalitet og en ægte chef værdig. Vores chefstole er udstyret med en høj ryg, hvilket giver maksimal støtte til både lænd, nakke og skuldre, alle stolene giver dig mulighed for at indstille ryg og vippe- og gyngefunktion etc. efter lige præcis dit behov. Du kan også selv vælge, om stolen skal være med eller uden armlæn. Med andre ord får du ikke en bedre siddekomfort end med en af vores chefstole.

En god chefstol med vanedannende komfort

Hvis du er på udkig efter en chefstol i luksusklassen, så vil en af vores stole med garanti være det helt rette valg for dig.

Husk at du altid er velkommen til at besøge vores showroom i Glostrup ca. 15 km. fra Københavns Hovedbanegård, hvor du har mulighed for både at se og prøve vores forskellige chefstole, inden du beslutter dig for, hvilken du skal vælge. Skulle den alligevel ikke falde i din smag, når den bliver leveret, så kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti, som giver dig fuld returret inden for 8 dage, også selvom du har samlet og afprøvet stolen.

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.