• Levering til Danmark, Norge og Sverige
  • Februar 2019 udsalget er tilgængelig og du kan i en begrænset periode spare 10% på din næste kontorstol

Taburetter 

Dansk Kontorstole Forsyning lagerfører udelukkende taburetter i bedste kvalitet. Hvid taburet, sort læder taburet og brune taburetter er lige nu på lager i læder. Der er tilfredshedsgaranti på samtlige taburetter fra Dansk Kontorstole Forsyning.

En taburet er et møbel, som man vil støde på i de fleste hjem landet over. Såfremt du er på udkig efter de nyeste og bedste taburetter, kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi guider dig hele vejen igennem, så du kan finde den taburet, som passer bedst til din bolig og din stil.

Taburetter til den moderne bolig og arbejdspladsen

Leder du efter moderne taburetter til din bolig, har du rigtigt mange muligheder. En taburet hører dog ikke kun hjemme i boligen, men også mange andre steder. Taburetten hører nemlig lige så meget hjemme på kontoret, lageret, klinikken og institutionen. Det er et møbel, som har været populært i mange år og formodes at bevare sin popularitet i lang tid endnu. Det er tvivlsomt, at møblet vil erstatte kontorstolen, men det er ikke desto mindre et fint alternativ.

Der er forskellige holdninger til taburetter, som naturligvis har både fordele og ulemper. Hvorvidt en taburet er noget for dig vil være en sag, som du skal vurdere. Ikke desto mindre er det et møbel, som du kan overveje at investere i, hvis du sætter pris på en god siddekomfort i en kontorstol til boligen, virksomheden eller institutionen.

Disse fordele får du med en taburet

Der er rigtigt mange fordele ved denne type møbel, hvilket du bør være opmærksom på. Hos Dankontorstole.dk har vi specialiseret os i bl.a. taburetter, og vi har derfor et indgående kendskab og erfaring med denne type møbler. Dermed ved vi også, hvilke fordele du kan opleve, hvis du køber en taburet. Der er tale om følgende fordele:

  •          Perfekt som ekstrastol – Er du blevet træt af at sidde i din kontorstol, kan du med fordel bruge din taburet som ekstrastol. Det vil være særdeles hensigtsmæssigt med en ekstrastol, så man ikke behøves at sidde i den samme stol gennem hele dagen. Det er en løsning, som er egnet til boligen såvel som arbejdspladsen. Som hovedregel er det meget fornuftigt at skifte mellem forskellige stole, da man kan sikre sig en varieret siddestilling.

  •          Glimrende siddekomfort – Uanset hvordan man vender og drejer det, er det muligt at opnå en glimrende siddekomfort med en taburet. Taburetten giver nemlig en siddestilling, hvor både lænd og ryg aktiveres. I den anledning bliver hoftevinklen åbnet, så man opnår en sund og ergonomisk siddestilling.

  •          God til mange opgaver på jobbet – Det er ikke uden grund, at der er rigtigt mange virksomheder og offentlige institutioner, som vælger at investere i taburetter. De er nemlig særligt egnet til mange forskellige arbejdsopgaver. Skal man assistere patienter, ældre, børn og handicappede mennesker, kan det med fordel foregå fra en taburet.

  •          Flot design – Selvom man som udgangspunkt ikke forbinder taburetter med de flotteste møbler, så er det altså muligt at købe en taburet med et flot design. Tager du et kig på vores store sortiment, vil du opdage, at vi har et stort udvalg af moderne taburetter til ethvert moderne hjem.

Er du overbevist om, at en taburet er det rette valg for dig, kan du lave en bestilling allerede i dag. Vi hos Dankontorstole.dk har nøje udvalgt alle de taburetter, som du ser i vores sortiment, så du er sikret en tilfredsstillende handel. I den forbindelse har du f.eks. mulighed for at købe en taburet, som er fremstillet af læder og kommer i forskellige farver. Det er både nemt og hurtigt at handle denne slags møbler på nettet, hvor du får det største udvalg og de mest fordelagtige priser. Tilmed er der stor fokus på design og komfort, som er et must, når det drejer sig om taburetter.

 

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.