• Levering til Danmark, Norge og Sverige
  • Februar 2019 udsalget er tilgængelig og du kan i en begrænset periode spare 10% på din næste kontorstol

SE VORE STORE UDVALG AF KONTORSTOLE HER:

Kontorstole udgør en væsentlig del af arbejdsmiljøet for de personer der arbejder på kontor flere timer om ugen. Hvad enten man arbejder hjemme eller ude har kontorstolen stor betydning. Sidder man på dårlige kontorstole ugen lang, kan det have konsekvenser for sundheden.

Find information om kontorstole fra Dankontorstole.dk:

Dårlige kontorstole til billige priser, kan forårsage smerter i lænden, ryggen, benene, give hovedpine og andre spændingssmerter. Dette fører så til nedsat arbejdseffektivitet og i værste fald sygefravær, der kunne være undgået. Derfor er det vigtigt at der på arbejdspladsen forefindes de rette ergonomiske kontorstole som et led i et godt og sundt arbejdsmiljø.

Hvordan vælger man så de gode kontorstole frem for de dårlige kontorstole? Skal man finde en god kontorstol eller kontormøbler til en enkelt person, kan man kigge på dennes behov og vælge kontorstol derefter. Skal man investere i kontorstole til mange medarbejdere, bør man vælge kontorstole der kan indstilles efter forskellige behov. Man kan finde kontorstole der kan indstilles i højden, i ryggen i sædet og i armlæn. Den type kontorstol, er det bedste valg, hvis man ikke ved noget den persons ergonomi, som skal bruge kontorstolen.

Hvad er billige kontorstole?

Har man mulighed for at vælge prisbillige kontorstole i nyeste design, ud fra den enkelte person er dette selvfølgelig at foretrække. Pris og kvalitet behøves ikke nødvendigvis at følges ad når der er tale om kontorstole. Skal man købe et stort antal kontorstole, bliver hundrede kroner her og der selvfølgelig til en del i sidste ende, men går man på kompromis med kvaliteten på sine kontorstole for at spare, vil man sandsynligvis komme til at fortryde denne besparelse på et senere tidspunkt.

Der er stor opmærksomhed på gode og ergonomiske arbejdsmiljøer til hjemmekontorer eller firmaer for tiden, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Gør noget godt for dig selv og dine medarbejdere ved at investere lidt ekstra i gode kontorstole med fokus på behov. Dine medarbejdere vil sætte pris på det, og forskellen kan mærkes. Vælg derfor din næste kontorstol med omhu.

Tid til nye kontorstole?

Vi vil altid gøres vores bedste for at lagerføre de bedste kontorstole og barstole og til billigste priser. Kontakt os derfor for at høre nærmere omkring kampagnepriser på kontorstole.


Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.