• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode

Ekstra høje og stærke kontorstole?

Alle kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning kan forsynes med en ekstra lang gaslift, som gør stolen både højere (52-64 cm.) og stærkere (180 kg.) 

En kontorstol kan under normale omstændigheder gå op til max 56cm. (målt fra gulv og til den øverste del af sædet) og klare en vægt på 120 kg. men alle anviste kontorstole på dankontorstole.dk kan forsynes med en ekstra høj og stærk gaslift og vil dermed blive højere såfremt du ønsker det og kan blive ca. 52-64 cm. i højden og klare en vægt på 180kg.

Ønsker du en ekstra høj gaslift til din nye kontorstol, kan du vælge det som tilkøb til en pris af 50 kr. 

Er du højere end 185 cm og vejer 100 kg. eller mere ? 

Er du 185 cm. eller højere, SKAL du have en ekstra høj gaslift, for at sidde 100% ergonomisk korrekt og dermed undgå skader i specielt knæ og læg. Den optimale siddekomfort for dig, ville være fødderne plantet solidt på gulvet, lodret læg og hvor dine lår hælder en lille smule ned af og rank ryg og for at kunne sidde således, vil du have behov for at have en kontorstol, der kan blive højere end de klassiske 56 cm.

Vejer du 100-120 kg. eller mere ? 

Også her skal du have en gaslift der er stærkere end de normale med et kapacitet på en 100-120 kg. og vi anbefaler derfor denne ekstra stærke gaslift der kan klare 180 kg. 

Med denne stærke gaslift, har du en kontorstol der vil holde i evigheder og du vil dermed undgå at din kontorstol med tiden, vil tabe pusten og du langsomt vil synke i den.

Se et udvalg af vores kontorstole med høj ryg her, der alle kan blive højere end de klassiske 56 cm. (tilvalg af gaslift)


Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.