• Levering til Danmark, Norge og Sverige
  • KÆMPE MARTS UDSALG - Spar 20% på alle kontorstole i en begrænset periode

Ergonomiske og gode kontorstole

For dem der bruger mange timer på et kontor hver dag, har ergonomiske kontorstole stor betydning. Ergonomiske kontorstole har ikke alene indflydelse på medarbejderens sundhed, men også arbejdseffektiviteten, der jo i sidste ende vil blive nedsat hvis medarbejderen føler sig utilpas. Vi kan lige tage et kig på hvad en arbejdsplads uden ergonomiske kontorstole betyder. Hvis der ikke tages højde for den enkeltes fysiske arbejdsmiljø vil det betyde at der opstår skader på længere sigt. Det kan være skader som ømme skuldre, smerter i armene, lænden, ryggen og benene. Hovedpine og andre spændingssmerter vil ofte opstå som det første, efterfølgende er der tale om nedsat arbejdseffektivitet, sygedage og længere sygefravær.

Se et udvalg af ergonomiske chefkontorstole og døgnkontorstole her:

Døgnkontorstol Chefkontorstol designerkontorstol

Kæmpe udvalg af ergonomiske kontorstole her:

Med de rigtige ergonomiske kontorstole, kan alt dette undgås. Stillesiddende arbejde er meget belastende for kroppen på lang sigt, men med ergonomiske kontorstole kan man mindske risikoen for alle disse skader og varierende arbejdsstillinger i løbet af dagen vil i sidste ende have en positiv indflydelse på både medarbejderen og arbejdseffektiviteten.

Se udvalget af er ergonomiske kontorstole her: dankontorstole.dk/alle-kontorstole/

Hvad er ergonomiske kontorstole?

Ergonomiske kontorstole er ikke absolut ensbetydende med den dyreste stol på markedet, men det er helt sikkert heller ikke den billigste, men at bruge tid på at finde den rigtige og mest ergonomiske kontorstol er en investering der virkelig betaler sig i sidste ende. Derfor bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten af ergonomiske kontorstole.

Se mere her

For at de ergonomiske kontorstole skal have den rette effekt, eller funktion er det også vigtigt at medarbejderen bruger de muligheder for tilpasning der er på kontormøbler. Umiddelbart virker det ligetil at indstille sin kontorstol, hvis man altså ved hvordan den bedste arbejdsstilling er, ikke alle er klar over det og derfor kan det være en god ide at få besøg af en fysioterapeut der kan fortælle medarbejderne om korrekte arbejdsstillinger, og hvordan man bedst indstiller sin ergonomiske kontorstol.


Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.