Kundeservice

70 60 50 05

Altid sikker handel
e-mærket virksomhed
Trustpilot - Fremragende

BLACK FRIDAY UDSALG – Spar hele 30% i dag – Begrænset antal.

Tilbuddet slutter om: TILBUD SLUTTET

Covid-19 opdatering 23. november 2020 – Uberørt dog lav lagerbeholdning.

Stole i hjemmet bliver i 2020 erstattet med ergonomiske kontorstole

Dankontorstole.dk

Der er flere og flere som har fundet ud af, at en stol skal være ergonomisk. Særligt hvis man sidder ned i lang tid. Det er der mange der gør hjemme også, og det er ikke altid de bedste løsninger som folk bruger. Det er selvfølgelig ok at sidde ned i et par timer og se en film i sofaen. Sidder du med en computer, hvor du sidder og bukker sammen, så bliver det lige pludselig ikke så sundt længere.

Heldigvis har danskerne selv fundet ud af, at det ikke går i længden. Flere og flere er begyndt at købe kontorstole til hjemmet, så man også der, har den rigtige siddestilling. Det er ikke kun på jobbet at tingene skal hænge sammen. Kan du gøre noget for at få velvære og passe din krop og helbred, så skal du gøre det.

Sid ergonomisk og undgå smerter i ryg og lænd

Ved at sidde bedre hjemme, reducerer du mulighederne for at få lidelser eller skavanker. Brug for eksempel en kontorstol, når du er på computerne, og sid ikke i sofaen med den. Brug en kontorstol, hvis du skal side i meget lang ti af gangen. Det er her at det virkelig betyder noget med en god siddestilling. Ergonomien er så vigtig, og du kan slippe for spændinger i nakke, skuldre og smerter i ryg, lænd og hofter. Det giver også varige men eller skader, hvis ikke du retter op på dine sidde vaner. Gør dig og din omgangskreds en stor tjeneste, og tænk på helbredet næste gang du skal på computeren derhjemme.

Find de bedste ergonomiske kontorstole på Dankontorstole.dk

Skal du finde den helt rigtige kontorstol til hjemmet, som også passer ind i indretningen eller stilen. Du finder den på vores hjemmeside med det allerbedste udvalg. Vi har de flotteste designs og til de helt rigtige priser. At en kontorstol er flot og smart, behøver ikke at betyde, at den koster en formue. Vi har alle farver og modeller, og du får kontorstole til de bedste priser. Vi er faktisk den billigste leverandør af kontorstole, med den bedste og hurtigste service. Tjek vores side, vælg den model som passer dig bedst, læg den i kurven, betal, og så har du din nye kontorstol i løbet af få dage med posten. Det er hurtigt og smart, uden besvær for dig.

Tænk på hvordan du sidder hjemme i din egen bolig. Er du lige så bevidst om din krop der, som du for eksempel er, når du sidder på kontoret.