• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode

Kontorstole skal gøre studielivet nemmere og sundere

Flere og flere unge vælger at få en uddannelse som kræver, at de sidder ned i endnu flere år efter folkeskolen. Det vil resultere i mange flere rygskader i de næste mange år, hvis ikke der gøres mere ud af, at forklare den unge generation, at ergonomiske kontorstole er vejen frem, hvis alvorlige skader og varige mén skal undgås.

Hvordan sidder man ergonomisk korrekt?

En perfekt tilpasset kontorstol er løsningen!

Ergonomiske kontorstole, er stole som opfylder alle krav om sikkerhed og sundhed, og som kan indstilles i alle mulige positioner, sådan, at det matcher med den enkelte brugers fysik. En stol skal kunne tilpasses helt perfekt, og så skal brugeren instrueres i brugen af stolen. De ergonomiske kontorstole gør det ikke alene – det kræver også disciplin og viden hos brugeren. Der findes mange, som har en rigtig kontorstol, men som ikke udnytter potentialet helt.

Vi hos Dankontorstole.dk anbefaler Ergo-Tech 100, som er en 100% ergonomisk kontorstol:

Ergo-Tech 100 ergonomisk kontorstol

Hvad kan ergonomiske kontorstole forebygge?

Hvis en kontorstol ikke bruges optimalt, for eksempel ved forkert indstilling, ja så har det samme effekt som en forkert stol. Det giver nakke og skuldersmerter, rygproblemer, dårligt blodomløb, hovedpine og andre kroniske lidelser. Derfor er det vigtigt, at kontorstolen er den helt rigtige, og at den indstilles perfekt.

Ergonomiske kontorstole kan indstilles på følgende måder:

  • Højdeindstilling – sædehøjde og ryglæn

  • Sædevinkel horisontalt

  • Lænde- og ryglæns indstilling

De unge sidder forkert med deres computer

De unge studerende sidder ned både på uddannelsesinstitutionen og hjemme, når de forbereder sig. Og ofte er det ved en computer, og så er der meget skrivearbejde – i form af opgaver og redegørelser med mere. Uanset om det er det ene eller andet sted, så gælder det om, at arbejdet ved computeren bliver så sundt og rigtigt som muligt. Det skal jo ikke ende med, at de studerende er invalide eller krøblinger, når der er færdige med deres studier. Derfor skal de vejledes og hjælpes, så de ikke ender op med at sidde i en alt for blød sofa foran tv med computerne i skødet.

Se et udvalg alle vores stole her

De rigtige stole giver også psykisk overskud

Ergonomiske kontorstole vil ikke bare hjælpe de unge med at undgå varige skader og mén, men det vil også kunne hjælpe på motivation og psykisk overskud/energi. Jo bedre man sidder, des mindre anstrengende har man det, og des mindre energi tapper det én for. Det hjælper på både energi og overskud, at sidde korrekt i sin hverdag sammen med sin computer. Så hvis de unge føler sig en smule udbrændte og umotiverede, så kunne det være en god ide, at kigge på stol og arbejdsstillinger. Det kan have meget stor betydning for det daglige energiniveau.


Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.