Dansk Kontorstole Forsyning Red Barnet

Dansk Kontorstole Forsyning vil gerne betale tilbage til samfundet, da vi mener at Danmark er et fantastisk godt land og at virksomheden er priviligeret, fordi vi driver forretning i et land med så købestærke indbyggere og med en god økonomi. Vi tænkte at vi kunne starte med at hjælpe børn verden over, da netop børnene er ikke bare vores men hele verdens fremtid. Børn i Danmark har vilkår som stort ingen andre børn i verden har og selvom vi ikke kan redde alle børn i hele verden. så vil vi gerne starte med de børn der har mest brug for hjælp, nemlig børn fra den 3. verden, altså fra u-landene. Vi håber og er ikke mindt uden tvivl om at at Red Barnet vil formidle vores donation efter bedste hensigt.

Du kan ligeledes støtte her: Støt Red Barnet

Hvem er Red Barnet og hvad går de ind for?


Red Barnet har hovedsæde i Danmark og mere præcist på Vesterbro i København. Red Barnet er en non-profit forening/organisation, som netop er afhængig af donationer og andre økonomisk indsprøjtning for at kunne overleve og fortsætte deres gode arbejde. Der findes i dag mange forskellige foreninger og andre non-profit organisationer men vi hos Dansk Kontorstole Forsyning syntes børnene skulle have en chance i det barske Afrika hvor de har trænge vilkår og i visse steder har de end ikke vand, noget vi i Danmark ser som en selvfølge.

Hvorfor lige Red Barnet?


Røde Kors er en blandt mange gode foreninger som netop støtter børn med det som vi hos Dansk Kontorstole Forsyning mener er vigtigst, nemlig børn. Dansk Kontorstole Forsyning er et Dansk Firma, men vi mener at børn i Danmark har noget af det bedste vilkår i hele verden og selvom vores bidrag ikke er nok til alle børn i hele verden mener vi stadig at det er nok til at gøre en lille forskel. Vores donation vil bl.a. gøre at børn i Afrika har lettere ved at komme til vand, får en bedre skolegang eller får et par sko. Donationen til Red Barnet er en start, og Dansk Kontorstole Forsyning vil være mere dominerende på sponsorater af diver og gode foreninger som støtter et godt og humanitært formål.