• Efterårs Udsalg - Lige nu kan du spare hele 20% på din næste kontorstol i en begrænset periode
Nedsat pris! Ergo-Tron Forstør


Højde120 - 128 cm
Bredde65 cm
Kan klare op til150 kg.
Sæde bredde og dybde47 X 47-55 cm (Justerbar)
Fungerer stolen uden armlæn?Ja
Fungerer stolen uden nakkestøtte?Ja

Ergo-Tron

Ergo-Tron er den ultimative ergonomiske kontorstol

Flere detaljer

3 836,00 DKK

-20%

4 795,00 DKK

På lager

Ergo-Tron er den ultimative ergonomiske kontorstol

Er du på udkig efter den ultimative kontorstol med en unik lændestøtte, som er spækket med luksuriøse funktioner, skal du ikke lede længere. Ergo-Tron er nemlig præcis den kontorstol, du leder efter. Med bækkenaflastning, nakkestøtte og uendelige tilpasningsmuligheder vil du få en kontorstol, som er udover det sædvanlige. Denne kontorstol har en anbefalet siddetid på 12+ timer. Denne høje anbefalede siddetid er mulig, fordi komforten og støtten er så fantastisk, og Ergo-Tron er derfor den ideelle kontorstol til mange arbejdstimer på kontoret.

Ryglænet på denne kontorstol er ergonomisk formet, hvilket gør, at den er tilpasset efter kroppens anatomi. Det er muligt at indstille ryglænets hældning i tre forskellige trin, og dette betyder, at man i løbet af arbejdsdagen kan variere sin siddeposition. Sædet er polstret med en frodig polstring i sort materiale, som matcher de resterende farver på stolen. Basen samt armlænet er nemlig ligeledes stort, hvilket står i flot kontrakt til den sølv base. Den sorte nakkestøtte gør det muligt at få en behaglig lænkning af hovedet, som uden tvivl vil aflaste den til tider spændte nakke. Slutteligt er der et robust og attraktivt aluminiumsunderlag med en diameter på 70 cm. Dette gør, at kontorstolen Ergo-Tron har en yderst høj stabilitet. Designet af kontorstolen er derfor i top, og den vil klæde langt de fleste kontorer – både designmæssigt og komfortmæssigt.

Ses der på kontorstolens mål, er højden 125-137 cm, bredden 70 cm og sædedybden 44 cm. Sædebredden er 43 cm, sædehøjden er 46-56 cm og faktisk er gasliftet TÜV-Rheinland LGA type testet. Du vil derfor være sikker på at få en kvalitetsstol med et kvalitetssikret gasløft. Armlænshøjden er 29-39 cm, og nakkestøtten er 29 cm i bredden samt 15 cm i højden. Ryglænet måler 43 cm i bredden og 59 cm i højden. Som det fremgår af tallene, kan Ergo-Tron virkelig tilpasses den enkelte person, hvilket er med til at gøre kontorstolen til en perfekt bestanddel på kontoret.

Tilpasningen og justeringen foretages gennem kontorstolens specielle funktioner. Ergo-Tron har en 3-punktssynkron mekanisme med ergonomisk indstillede betjeningselementer. Dette betyder, at ryglænet kan indstilles til tre forskellige hældningsvinkler. Rygstøtten er ligeledes justerbar i højen, hvor den kan indstilles i fire trin. Sædedybdejusteringen foregår med et glidende sæde, hvor den kan indstilles med 5 cm. Sædevinklen kan ligeledes justeres, og dette gøres blot via et enkelt håndtag på undersiden af sædet. Nakkestøtten kan reguleres både på dens højde og vinkel. Armlænene har hele 11 trin i højden og fire trin til at justere dybden. Ydermere kan armlænfladerne drejes 360°. Det er dermed en kontorstol, som uden tvivl kan tilpasses den enkelte persons kropsstørrelse, således den mest optimale støtte opnås.

Kontorstolen Ergo-Trons fordele:

1) Flot og klassisk design i sort og sølv
2) Fem dobbelthjul, som gør stolen egnet til hårde gulve
3) 5 trin til indstilling af ryglænets hældningsvinkel
4) Rygstøtte med justeringer af 4 trin i højden
5) Justerbar sæde dybde
6) Justerbar sæde-hældning
7) Nakkestøtte som kan reguleres separat
8) Armlæn med 11 trinjusteringer i højden og 4 trinjusteringer i dybden
9) Flader på armlæn kan drejes 360°
10) Maksimal lastkapacitet på 120 kg
11) 12 timers kontorstol
12) Materiale af klud, aluminium og 100 % polyester
13) 4D armlæne der kan justeres samtlige retninger og vinkler

Ergo-Tron er den ultimative ergonomiske kontorstol


TILFREDSHEDSGARANTI

Vi giver 14 dages fuld returret, selvom stolen er afprøvet og udpakket.Læs mere om tilfredshedsgaranti her

Fuld tilfredshedsgaranti i hele 14 dage

GRATIS LEVERING

Fri og lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage.Læs mere om fri fragt her

Gratis og hurtig levering med Post Nord på 1-3 dage

GRATIS SUPPORT

Ønsker du rådgivning? Ring eller skriv

tlf. 70 60 50 05

Kontakt os her

10 ÅRS GARANTI

Vi giver 10 års garanti på alle vores stole. Læs mere om 10 års garanti her

Vi yder 10 års garanti på denne kontorstol, se mere her

Skal du bruge 5 eller flere kontorstole?

Kontakt os her og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.