Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode og få den leveret foran døren – Helt uden ekstra beregning

Indretning og siddestilling er altafgørende

Indretning og siddestilling er altafgørende

Sid korrekt og få glæde af din dag

Indretning og siddestilling er altafgørende for din sundhed og velvære. Vigtigheden af din siddeposition kan ikke diskuteres og heldigvis er flere og flere danskere opmærksomme på problemet. Vi danskere brugere mere og mere tid på hjemmearbejde og arbejdsgiverne tillader arbejde hjemme. Flere og flere virksomheder både betaler for en ny computer og kontorstol til hjemmet. 

Der findes i dag meget simple råd på, hvordan du sikrer din krop og skåner den på den bedste tænkelige måde. Den letteste og billigste er 1 minuts reglen. 1 minuts reglen er at du for hvert halve time, rejer dig op og strækker dig i 1 minut. Vi indrømmer gerne, at denne øvelse kan være lidt svært at huske men arbejd på det og gør det til en vane, for det betyder virkelig meget for din krop. 

Hvordan husker man 1 minuts reglen bedst? 

Sid ergonomisk korrekt

Svaret er meget simpelt – Et vækkeur eller alarmen på din telefon. Alle er i 2017 i besiddelse af en smartphone og her er der indbygget alarm og et stopur. Udnyt det og sæt din alarm til at ringe for hvert 30. minut. Stræk først ryggen ved at læne dig bagover og derefter gå lange skridt i huset og når du sidder på din plads er du så godt som som ny. 

Husk på at denne øvelse ligeledes gør, at du ikke trætter dine øjne og du vil yde en mere dedikeret indsats og være mere kreativ. Mange har tendens til at miste både motivationen og kreativiteten. Ved at sidde for længe og du vil dermed både få en bedre indsats, bedre blodomløb og en sundere krop. 

Time Magazine går endnu længere og har publiceret en artikel med overskriften “At side dræber dig”. (oversat) Her får du præcis samme gode råd som på denne, at huske at rejse dig og og strække ud. 

Følg Kontorstole på sociale medier og bliv inspireret

Kontorstole er førende indenfor nytænkning på indretning og miljø. Hos os, er du garanteret de nyeste og mest ergonomiske kontorstol som sikre dig de bedste forudsætninger for en professionel arbejdsstation. Dels har du i Kontorstole en partner, som altid er et skridt foran konkurrenterne men også den nytænkende indenfor kontorstole. 

Kontorstole er på Flipboard

Flipboard er det nye magasin og katalogform men blot en online version. I stedet for at du med posten modtager et katalog, kan du nu hver dag få billeder og information om de nyste kontorstole på markedet. Vi har hele tiden så mange nye modeller og opjusteringer af design på eksisterende kontormøbler, at vi ikke nå at trykke så mange kataloger, derfor kan du ved blot et klik se og læse mere og holde dig velinformeret om indretning af hjem og kontors. 

Følg os på Flipboard her