Kundeservice

70 60 50 05

PriceRunner Op til 50.000 kr Kobsgaranti
e-mærket virksomhed

Udsalg – Spar 30% på alle de bedste kontorstole
Spar hele 30% i en begrænset periode på alle kontorstole og få levering foran døren – Helt uden beregning.

Vi benytter en kontorstol i hjemmet – Se hvorfor

Danskerne benytter en kontorstol i hjemmet som aldrig før

Vi benytter en kontorstol i hjemmet som aldrig før og det skyldes flere og flere hjemmearbejdsdage. At have et hjemmekontor er blevet meget mere populært end hvad det var for blot 10 år siden. Derfor er der flere og flere danskere som er begyndt at benytte en kontorstol i deres hjem, for hvad er et kontor uden en ordentlig kontorstol?

Der er mange som blot køber den billigste kontorstol som de ser, men det føler vi er forkert. Selvom det er billigt og nemt, er det ikke særligt venligt mod din krop. Når du har et kontor, får du det måske brugt mere end hvad du tror. Derfor at det er vigtigt at sidde godt i alle de timer du bruger dit kontor.

Et typisk tegn på at du har købt en forkert kontorstol er at den er dårlig at sidde på. Du vil ofte få ondt i ryggen, armene eller håndleddene.

En af de ulemper der er ved at investere i en kontorstol er at hjulene godt kan lave ridser i gulvet. For at undgå at du får disse ridser kan du investere i et liggeunderlag. Dette er særlig godt hvis du bor i lejlighed og skal betale for et nyt guld hvis der er mange ridser.

Hvor tit skal dine kontorstole skiftes ud?

Efter at du har købt din nye kontorstol, vil den kunne holde i et bestemt stykke tid. Hvor længe den rent faktisk kan holde kommer an på hvor meget du bruger din kontorstol. Hvis du bruger den omkring de fem timer om dagen, som mange danskere normalt gør, vil den kunne holde omkring 2-3 år, hvis der ikke kommer for meget slid på stolen. En kontorstol fra os holder i snit 10 år.

Se den helt nye og vild eksklusive Kingdom chefstol her

Du vil typisk kunne mærke hvornår en kontorstol er blevet slidt op, eller begynder at blive mindre god at bruge. Hvis ikke at stolen kan sidde ret mere vil det være tid til at skifte din gamle kontorstol ud med en spritny ergonomisk kontorstol.

At lave udskiftninger en gang imellem selvom at din kontorstol er god kan sagtens også være en god idé, da teknologien udvikler sig løbende.

Køb dine kontorstole online

Alaska Kontorstol

Det bedste du kan gøre at købe dine kontorstole online. Når du handler online får du nemlig ofte fri fragt på varer såsom kontorstol. Det koster dig derfor ikke noget ekstra. Det er ligeledes sjældent at webshops har gebyrer eller andre ekstra beløb du skal betale selvom du handler online.

Når du handler online kan du ligeledes sammenligne flere kontorstole på en gang. Du behøver derfor ikke at skulle undre dig over om der rent faktisk var en bedre kontorstol et andet sted. Du kan ligeledes sammenligne priser her.

Garantier er ligeledes noget du har når du handler online. Hvis der er nogle webshops som påstår at du ikke kan fortryde dit køb kan du altid blot henvende dem til købeloven. I købeloven står der nemlig klart at du har 14 dage til at fortryde dit køb –  hvis ikke produktet er blevet brugt.